Gasoline

Nie bkn nak cite ape..saje je nak tnjk gaya amie mase mkn kat gasoline tu..xmau ddk diam.Anak u olls klau p mkn,ddk diam x??amie nie klau ddk kat highchair tu skjp je..pastu die nak bgn dah..so klau nak bg die ddk diam kena la bg something yg bleh bg die leka...klau time mkn tu ok la,ddk la snyp mkn,tp bile dah xnak mkn,mmg die xmoh ddk senyap la..  

 
 Mase nie ktorng amik sit bwh.
Yang ddk bersila mkn.
 Enjin dah stat panas.
 Abah mengawal amie.klau x asyik jenguk tirai beja sebelah je.
 Gambar blur pon nak letak ke mommy.
 Mmg order fries tuk amie.Nmpk fries atas meja tu.Sambil mkn,sambil main.
Janji senyap xpe la nak oi..
 Tgh usha air je atas meja tu...terangkat2 kening yea
Gegirl mommy

p/s : ape pon yg dibuat anak nie,ttp menjadi pengubat keceriaan hidup kite kan???mommy klau p mn2 mesti ingt kat amie n nana...mmg naluri seorng ibu tu kuat la..hehe


klau berkenan klik2 la yea..

8 comments:

sha a.s said...

comel nyer lahaiii...

MrS. F!zA said...

hahaha smpai cmtu sekali kening duk ushar air..darwisy setakat ni tk mintak lg air kalo p mkn..sebab kita tk ajr dia minum time tu..bila nak air dia amik botol air dia...hihi

♥MiZz-siHa♥ said...

sha : tq sha..

♥MiZz-siHa♥ said...

fiza : amie tu mmg cam tu..klau kat rumah pon same...nmpk kt minum air..die pon mula la sibuk mntk air..air..
dah pndai ckp nak air..dahaga..

ibu syafiq said...

sma ja...syafiq pn msa mkn blh a dok senyap dlm baby chair 2...bila dh sudh mkn mula lah nk turun...klu bg sudu jenuh bising dia guna sudu 2 ketuk2 meja.
mcm air yg kita mnum dia mmg nk jgk...bg ja dia mnum.klu sdp dia mntk lg.klu x kena dgn tekak dia cpt2 dia amik btol air kosong dia mnu.kehkehkeh...

~izan~ said...

naluri ibu ni lain kan..kalau nk suap ape2 dlm mulut sendiri kalau anak takde depan mata,mesti terbayang2 kan.. =D

gee ryder said...

cute la amie!

btw, salam kenal :)

nanakimie said...

sedapnya mamam:) amie n nana yg tomei!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails