i-City part 3

 U olls dah lunch??mommy br lps lunch eeerrkkk...alhamdulillah.kenyang
menu homemade ikan tuke asam peda+kacang buncis goreng+smbal belacan.
Lps round2 tu..ingt nak balik dah,coz hari pon dah ml.Esok keje plak tu wei...bknnye cuti.Esok nak bgn pagi msk lg.Tapi gayanye mcm esok cuti2 malaysia plak kan..Time jln nak p kat parking,amie dah melencong ke cni..nak naik keta kuda nie.Naik nie charges ikut kepala.RM5 seorang die charges.Budak2 mcm amie n nana tu free la.

 amie dah xsabo nak naik
mase ktorng br smpai,keta kuda nie lampu2 warna warni tu nyala..pastu tgk bile ade 1 group tu naik,lampu tu xdipasang.
 nie mommy suruh budak tu ON kan lampu tu.xceria la klau lampu tu x pasang.
 at last mommy jgk yg kena pegang mainan amie tu
 sian adik,dah tido time naik keta kuda nie
 tgk,dah terpadam sndr lampu tu..
dah sah2 bateri lampu ko dah low dik..
 nie ,anak tauke keta kuda tu.Cantek dak ni.Comel.suke die nak fren ngan amie...
klakar time nie,ade ke awek kejar pakwe...amie lari die kejar je panggil2..dah mcm cite hindustan..hahahaha
 comel kan??seksi u mlm2..
sebya ngan amie..beza tua die brape hari je..




klau berkenan klik2 la yea..

7 comments:

rara pinkmafia said...

huaaaaaa bestnya...

sha a.s said...

yg u olls naik tu, da mcm keta kuda cinderella...ehehe

fazilzura said...

baru je lunch ..

dh lama x g i-city.. ramai sgt org nowdays ..sesak lew

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestnye..jln2 d I-city..
kita ni x taulah bila masa blh smpi kesana..hukhuk..

mamalieyna said...

waa amie dikejar awekss..hehe..comel pose berdua camtu..suka 3X

rATu kEBaYA said...

dah lama tak pergi icity... menariklah ada kete kuda lak ye..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

panjang kisah icty....jue tak pernah pergi lagi...cik hubby taknak bawak....huhuhuhu sedih betullll

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails