i-City part 2

 Xhabis lagi cite i-City nie...lame nye nak hbskan 1 story...
Hbs mkn mlm tu,ktorng round2 i-City skjp...syok jln time tu,lengang je..xrmai orng..klau p time weekend,mak oi..sesak..ramainye umat time tu..mcm biase klau p i-City amie x sah klau x masuk kedai yang jual lampu warna-warni tu...

 lengang je kan
 nie gaya amie klau nak suruh ambil gambar
 mcmana orng tu blh park smpai dlm eah??
x sah klau p i-City x membeli benda tu..
dah bnyk beli n dah bnyk yg rosak kat rumah tu..keke
 klau weekend,lorong nie penuh ngan orng lalu lalang kan..
 nie je pic kami berdua
 amie n mommy

nak tau ape kami buat lps nie??jom tgk ape tu??


klau berkenan klik2 la yea..

12 comments:

syawalsimpsons said...

ari2 kami pun g i-city gak..hehheh...siap masuk snow walk..hehehhe...sejuk giler...

Maya Mayana said...

Si tipah ke yang jd photog tu? hehe..ada juga gmbo berdua

ibu MZW @ farah idayu said...

syoknyer pi i-city time tak ramai org kan??? hihihi~

NM02 said...

yu masuk tak snowalk?

[-suziey-] said...

hiks..xpela buat episod by episod..ekeke:D nk tau x..kt xpnh smpai lagi icity ni..hahha padahal sekangkang kera jek..haaha

♥MiZz-siHa♥ said...

syawlsimpons : kami x msk lg snow walk tu..nmpk mcm best je kan..mcm kat genting kan.

♥MiZz-siHa♥ said...

maya : a'ar..si tipah le..die le photog kami..keke

♥MiZz-siHa♥ said...

farah : a'ar..tu la..klau time ct mmg ramai..

♥MiZz-siHa♥ said...

nm02 : x msk la u..u penah msk ke??

♥MiZz-siHa♥ said...

suziey : ye ke??suzie dok mn??dkt ke??
xpe,nnt sure smpai nye..

Iela Fazielah said...

xpernah smapai lg kat i-City ni

Far8 budak baik said...

nape tak langar je.
ahaha =p
waaa pic lawa..
tmpt ni mmg best huh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails