5 BE baru


 Bl bw tgk diorng asyik cite dpt BE je..aku pon jelez ar tgk xdpt je...merajuk aku ngan abg nuff nie..
skali check ac nuff tgk2 ade 5 BE skali gus die bg....tp,earning die ciput la..skit je..bg la lebih lg abg nuff
ape pon terima kasih bnyk2 yea..syg abg nuff...nnt bg lg yea..
tp,pelik la..nape tetiba status mommy bertukar eah??sblm nie GLITTERATI..skrng dah bertukar pd NON-EKSKLUSIF..nape eah???
ade sape2 bleh tolong x nape??nie nak merajuk lg nie..



klau berkenan klik2 la yea..

14 comments:

amirah said...

uii..byknyaaa...rezeki2

Cute MuM said...

rasanya yang tue bukan BE..
tapi Iklan CPC.. orang klik iklan baru dapat income..

pasal kena status tukar, sebab siha join adverlets.. itu pesaing nuffnang.. kalo tak silap cute mum lah..

rara pinkmafia said...

apa maksud non klusive kak?

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alamak tak pndai gak bab2 nuffnang ni..kena refer yg ceeramoon ni ;)
dia blogger yg get to use ngan cik nuff ni ;)

Rinna said...

Hmm..status tukar dari glitterati sebabnyaa.. nuffnang dah ada pesaing.. sebab siha ada letak advertlets kan. Nuffnang akan tukar ke status glitterati bila tak de advertisment lain dlm blog siha.. Itu apa yg akak tahu laa..

PUANSTOBERI said...

Ada join Advertlets kan?? sbb tu tak jadi status geli geli tu dah. hihikkss..
Dia kalo ada masuk iklan lain status jadi tak exlusif.

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

♥MiZz-siHa♥ said...

amirah : tq dear

♥MiZz-siHa♥ said...

cutemum : ye ke??BE tu cam ne??mksdnye klau refer ape yg cutemum ckp,siha blom penah dpt BE dr nuff..sedihnye..semuanye iklan CPC je la..
cam ne kt nak tau iklan CPC ngan BE??please explain??

♥MiZz-siHa♥ said...

rara : tu la..xsure la dik..

♥MiZz-siHa♥ said...

pinky mommy : kt pon xpaham jgk..

♥MiZz-siHa♥ said...

k.rinna : siha pon rase cam tu la kak..

♥MiZz-siHa♥ said...

puanstoberi : ade kak..rasenye sbb tu la kan..

♥MiZz-siHa♥ said...

zuwairi : tq..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails