Pusat Akuatik Shah Alam

Cite Sabtu,kan ade larian 1 Malaysia kat sekolah2.Lps HB balik dari larian satu Malaysia,ingtkan xde la p kemana pon.Juz lepak2 rumah je.Mn tau die penat ke.Lgpon mlm tu dah bwk amie n nana p funfair.
So mmg blik tu,HB rehat2 baring2...then tetiba lepas asar,"jom swimming".Best tuu..nak swimming...Coz brape hari sebelum tu,amie asyik la tunjuk toilet ckp nak "wiming"..nak "wiming"aku pon xtau mn le die tau..mayb die tgk nana mandi dlm tab baby,ktorng ckp nana swimming..mayb la kot..aku agak la..tu yg die asyik ckp nak "wiming",nak "wiming".
Klau nak "wiming" je tnjk toilet.
Klau aku tgh mandi pon die dok ketuk2 pintu bilik air       ..."mommy,mommy nak wiming"...hahaha



 Amie xcited..lps smpai2 je swimming pool trs nak terjun.
Amie n Abah je yg mandi,aku malas nak tukar baju..
next time pkai terus dr rumah.
pusat akuatik nie,bukak smpai kul 8.15mlm.
Kat cni ade semua ade,surau semua ade di sediakan.
 Nana pon wat muke sedih je ngan mommy,mintak nak rendam dlm pool..next time k dear..
Ktorng ddk je tgk dua beranak tu berendam mcm badak berendam..hahaha
 




 On the way balik,kto singgah nak cari sandal aku n sandal mommy.On the way dlm keta tu,dua beranak tu asyik la dok ckp best,best,best...bengang mak ko..haha



HB : best x amie??
amie : best..best..best..(paham lak tu orng ckp)bg mak ko hangin yea..hehehe



xpe,next time mommy plak yg ajak abah p.mommy plak yg nak berendam..





p/s : syok cuti2 wat xtiviti mcm nie ngan family kan..




new collections from..jom singgah2 cuci mata..cantek2.. http://amienanacollections.blogspot.com/ 

klau berkenan klik2 la yea..

27 comments:

ajumohit said...

bestnya dpt berendam kan mizz siha, tulah klu bab berendam mesti ibunya ter miss hehehhe

sha a.s said...

comelnyer bb!

PinKy MoMMa said...

bestnyer berendam rendam ;)
dah lama x ajak anak2 berendam bersama..kena cari time yg sesuai ni..

eh smalam kamu di promote tau.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye p swimming..
klu lily p berenang bukannye berenang tp berendam..hehe..X pandai berenang.. :D

rATu kEBaYA said...

saja je husband tu nak bakokan.. tu yg asik tanya best je

...sWeeT uMi... said...

baudak2 mmg suke swimming ni kan...suke tgk nana tu, bulat mata nye (^_^)

zaidah said...

bebudak nie memang seronok klu dapat main air n berendam lama.....

:: Mrs.Eady :: said...

best nyer tmpt ni...

fazilzura said...

wahh besh nye.. xpenah lg terjah sini

NM02 said...

ai pun suker sebut wiming... hehehe

Bionic women said...

kita selalu jugak lalu nak gi tesco tu, tapikan nak tanya ler, brape rm ek masuk????
dhiya selalu cakap nak swimming kat sini, tapi mamanya x pandai swimming..hehe

Kyra said...

bestnya p swim.....tapi mama qis tak reti berenang nma ja pure org kampong..muahahahahahah..pernah sekali lemas kat sungai...amek ko!!

eB ezrin said...

x thn tgk mater baby... so ikhlas & naive... sayuuu :)

aizamia3 said...

best.. best.. best..

Maya Mayana said...

ramainya org...bagus gak kalau dr kecil ajar swimming :)

~aSHa~ said...

comeynye nana....

seronok berhabis waktu bersama family kan

♥MiZz-siHa♥ said...

aju : btl tu..klau bab berenang,mesti ter miss..

♥MiZz-siHa♥ said...

sha : tq anty sha

♥MiZz-siHa♥ said...

pinky momma : tq sudi promote blog cipisan nie..

♥MiZz-siHa♥ said...

lily : kt pon xpndai stg lily..pndai skit2 je..

♥MiZz-siHa♥ said...

raru krbaya : btl tu kak..mmg saje nak bako mommy die..

♥MiZz-siHa♥ said...

sweet umi : a'ar..bdk2 nie pantang nmpk air kan..

♥MiZz-siHa♥ said...

zaidah : mmg btl tu..pantang nmpk air kan..

♥MiZz-siHa♥ said...

mrs eady : murah je nak msk

♥MiZz-siHa♥ said...

fazilzura : p la..murah je nak msk..

♥MiZz-siHa♥ said...

nm02 : mcm amie la..sebut wiming..hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

eily : nnt leh bwk dhiya tau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails