FunFair Giant Bukit Tinggi



Cerita minggu lepas.Jumaat lepas.Kat Giant Bukit Tinggi nie ade funfair.Yang seronok pasti la bapaknye..hehehe
Tetiba mlm tu HB ajak "jom p funfair"...i mmg pantang diajak berjalan,bersiap sepantas kilat.Mmg dlm hati meronta mcm kanak2 riang nak kuar.hehehe

 Nak naik "aeopane"!!!
 x takot pon die!!senyum lebar
 smile memanjang...
 idok le aku nak naik benda nie lg.
kali pertama dan terakhir aku naik mase p "sunway lagoon" dulu.
 dr smpai die asyik ckp nak naik "owi,owi"
 muke exchited dpt naik "owi"
 nie le "owi" nye..hehe
 jauh gak die pusing...amie behave je ddk lam tu..
1 token rm2
1 orng 2 token...giler mahal fun fair nie
2 round amie naik "owi"
 2nd round.terpaksa berhenti sekejap,ade sorang budak tu nangis.
anak2 happy,mak bapak pon tumpang hapy..
nana muke stress xdpt main ke??






gambo pilihan HB kali nie
i x like sgt,coz aku senyum kambing..hehehe





p/s : tau x,nie kali kedua,amie n Hb dtg cni.1st time,mommy n nana x ikot.Kuar jln2 ngan abah,rupenye g funfair...
xtau la anak yg nak p ke,abah nye yg nak p kan..
 




new collections from..jom singgah2 cuci mata..cantek2.. http://amienanacollections.blogspot.com/ 

klau berkenan klik2 la yea..

11 comments:

rATu kEBaYA said...

dah lama tak g fun fair.. semalam pergi tesco bukit tinggi baru perasan kat giant tu ada fun fair.

ajumohit said...

wah bestnya fun fair...senyum kambing itu mmg menawan hehehhe

PUANSTOBERI said...

Siha,
memula akak tgk kat dboard tajuk entry Siha ni akak leh terpikir, eh, kat Bkt Tinggi da ada Giant?
Hihi.
Akak terpikir Bkt Tinggi tpt peranginan kat Pahang tu. Hihik :P

sha a.s said...

bestnye dia.....

Bionic women said...

eh kat maner ek giant bukit tinggi ni, tau jusco jer..hahaha.
dah lama x gi funfair..sian dhiya,..hehe

Maya Mayana said...

lama tk singgah cni...lama tk on9 jugak sebenarnya...memang kdg2 mak2 pun ekcited ngalahkan anak cuma malu nk ngaku je :P

NM02 said...

kalu ke fun fair, teruja ngan mainan budak2... rasa nak join sekali. ahaksss...

yg orang dewasa pya mmg tak berani le...

LYAfrina said...

bestnyer main kat fun fair

aizamia3 said...

seronok.. tapi yang tak seronok money.. money.. hikhikhik..

singgah dari blog PinKyMomma.. yang sedang promote belog ini.. ;)

...sWeeT uMi... said...

salam kenal ye, umi dtg dr blog pinky momma...nice blog (^_^)

mas saari said...

singgah dari blog pinky momma..follow terus blog pink kamu!

mmg sama cantik sama padanlah diaorg ni!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails