Sanding Malaka

N3 nie sambungan kendui kawen pak long cuti sekolah yg lepas.Giler lame ko nak habis kan..Gambo banyak,harus la habis kan jgk.
Lepas habis kenduri di Gemas,yg berapi2 tu semua,esok ktorng blik Klang balik.Then Khamis ptg blik Melaka lagi.Mmg ulang alik la cuti 2 minggu tu.Bilik pengantin dah settle awal.So,tinggal yg skit2 je lagi.Kali nie,mmg ktorng plan amik catering je.X larat nak masak mcm mommy kawen dulu.Mase mommy kawen dulu,mmg semua masak sendiri.Kali nie mmg xsempat la nak masak sendiri,coz Isnin nnt dah stat sekolah,so ibu n ayah mmg dah start bz.
So,for this wedding,we all decide order catering.Cuma lauk pengantin,ade tambah2 skit la..

 Majlis Perkahwinan Bob & Lia
 Mlm sebelum majlis,cousin2 tolong tulis papan tanda.Nak gantung kat jln2 tu
 Nie,adik sepupu aku,amik LAW at UIA

 Nie anak pempuan aku..hahahaha.korang mesti la dah tau kan..hehe
tgk muke,xnak posing..nak main ngan makcik2(cousin2 aku)
 Yg cousin2 laki nie,jadi mando je tgk..haha
diorng nie la nak p gantung nnt kat jln2
 Nie hero..nak jgk tulis
 Nie pengantin lame..awal thn ari tu kawen.
 Nana with mak ngah
 Nie klau nmpk orng pegang pen die pon sibuk ckp "nak pin", "nak pin"(nak pen)
pastu mesti ckp "fish, fish, fish" maksudnye die suruh lukis fish kat kertas.
Setakat nie alhamdulillah dah bnyk vocab yg amie tau.Dah boleh faham ape yg die nak.

Nasib baik ramai yg layan amie.Senang skit mommy nak wat keje.
Next entry lagi cite nie...





p/s : akan update part by part k.



new collections from..jom singgah2 cuci mata..cantek2.. http://amienanacollections.blogspot.com/
klau berkenan klik2 la yea..

4 comments:

NM02 said...

berkumpul anak beranak utk keja kawen memang seronok kannnnn...

rajinnya wat signage tu pakai tangan, kretip!

ajumohit said...

best kan time kenduri, dpt jumpe sedara mara, mkn nasi minyak emm sedap

fazilzura said...

mmg meriah kan

MrS. F!zA said...

meriahla ramai cousin2 tolong..kita dgn cousin krg bercakap..hahaha jrg jumpa malu ar sikit..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails