Majlis Perkahwinan Zed Zaidi

Jom kite layan majlis kahwin Zed Zaidi nie,Cuci mata ptg2 nie.Grand jgk kan.Ye la,die pon bisnesman jgk kan.Tp,mommy rase bj wife die tu,mcm ade something wrong skit kan.

gambar persandingan zed zaidi
Cantik menarik tertarik kau memang da bom. Awesome. Tahniah kepada Zed Zaidi dan Nelly Natasya sekali lagi kerana telah sah bergelar suami isteri. Dengar ceritanya Zed Zaidi tak biasa tidur dengan isteri di sebelah. Hehehe. Lain macam jugak bunyinya kan? Yang penting bahagia hingga ke akhir hayat.
Layankan lagi 26 keping gambar majlis resepsi perkahwinan Zed Zaidi dan Nelly Natalia dengan membaca entri ini sepenuhnya.
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi
gambar persandingan zed zaidi




klau berkenan klik2 la yea..

8 comments:

sha a.s said...

meriah u olls! sama cantik, sama padan

Maya Mayana said...

so awesome,baju tu menonjolkan sesuatu...tkde dslr tkpe,belajar teknik dulu... :-)

nadia ar-rumaisha said...

semoga mereka berbahagia.....berseri-seri pengantin...

ajumohit said...

hehehhe mcm2 citernya,...mula2 mmg tak biasa, dh lama2 nnti okla tu hehehe

Lelord said...

cantik kan...suka tgk

Bionic women said...

baju dia kat tang dada tu macam x mencover dgn baikkan??? macam x menyokong sangat..huhuhu..
malas komen banyak sangat

puanbee said...

cantik nya meriah nya best nya huhu...

~izan~ said...

hehe..cantik dah cuma cekci hehe...slmt pengantin baru..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails