Undian Paling Terkini Maharajalawak

Malam nie adalah penentu siapa yang berjaya merangkul gelaran Maharajalawak.4 peserta terakhir yg berentap mmg mantap2 belaka semuanya.Antara Jozan,Sepah,Nabil dan Jambu siapakan pilihan anda semua.Klau mengikut pada minat,aku lebih suke pada Sepah.Diorang nie setiap minggu mesti wat lawak yg mmg korang gelak la.Lagipun diorng ni konsisten setiap minggu.Mmg xpenah menghampakan.Mcm peserta2 yang lain,kadang2 ade jgk turun naik diorng nie kan..Ape pon,undi for Sepah.Ade je lawak sengal diorang nie kan.hehehehe.Ape po semuanye terserah pada undian pengundi kan.Pengikut Jozan pon ramai jgk kan.Besar kemungkinan Jozan akan merangkul gelaran itu..Ape pon andaian kite serah pada malam nie.Tengok pada undian para pengundi..Klau ikut undian terkini setakat agi ni,Jozan yang teratas.
Sape plak pilihan korang??
4 peserta final Maharajalawak.

 Sepah
 Nabil
 Jozan
 Jambu


 Undian terkini setakat pagi ini.


Dah mcm wartawan hiburan plak la aku nie..hehehe




p/s : xdpt nak tgk final mlm nie...huhuhu..hubby ajak blik kmpng..
xpe la,tgk ulangan la nnt..nnt astro tayangkan slalu ok..hehe




new collections from..jom singgah2 cuci mata..cantek2..
http://amienanacollections.blogspot.com/
klau berkenan klik2 la yea..

16 comments:

sha a.s said...

Sha suke Sepah! konsisten every week...terbaik!

syawalsimpsons said...

pun suke sepah...klo nak ikut logik..sepah mmg konsisten tiap minggu..patut dorang leh menang..tp pengikut jozan pun besar,,yela dorang kan popular...apepon antara dua ni la yang juara kan..klo yg len...agak kureng sikit kot

e!ya said...

rezeki sapa lah agaknyer kan...suprise nieh..

alyyani said...

nak sepah no 1 ! :D

PinKy MoMMa said...

yang..jugak leh tgk ulangan hukhukhuk..
ni yg tak melanggan ni tgk la kt you tube..hehehe lagi sedih ;p

b a m b a m ' s said...

xper... kita tlg tgkkan ek!! ahhahaha

rATu kEBaYA said...

harap² jozanlah.. hehehe

ieda said...

huuhuh x dpt lah tgkkk astro warna kan huhuhu

~~@lyci@~~ said...

jozan tu ramai peminat kan..

e.l.i.z.@ said...

keli tak langgan pun mustika hihi tgk kt youtube je :P keli sokong jambu, tapi jozan pun best gak..fening fening..

rara pinkmafia said...

saye nk sepah menang kak even sy tak suke mamat tu.ehheeh

ajumohit said...

aju sokong sepah!!! jozan pon ok gak hehhehe

@lfidah said...

jozan menang rasanya...:-)

puanbee said...

balik kampung lg best hehe

ieda said...

akhirnya sepah menang kan .. terbaik ! :)

Oh!Belog said...

jozan paling best!

-----------------------
nak ajak join ohbelog.com, komuniti blogger terbaru Malaysia..
daftar dan dapatkan traffik free..
http://ohbelog.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails