Apam Polkadot-1st trial

Test buat mlm smlm,wat 1 adunan.Not bad la..Hb kt sedap.Nnt nak wat lg la.Kena beli bekas lompang la.Br cantek skit bulat die.Nie xbrape cun sgt bulat die.Name pon 1st trial kan.Alas kuih tu pon pkai yg lamenye.Color putih.Hitam lg cantek kan.hehe..
Aku buat dua color,merah jambu n blue tulen.Tp,nmpk mcm hijau plak..xp,yg pntng color tu aku suke..hehe
Amie klau mkn xnak yg pink,nak yg biru je..bnyk die mkn mlm td..hehe

Merah jambu n Biru Tulen
Bawak p ofis.Diorng dah mkn.Tinggal 3 biji.
 awow!!malu la..
 Filling blueberry.best!!



p/s : mmg akan buat lg kuih ni...suke..


new collections from..jom singgah2 cuci mata..cantek2.. http://amienanacollections.blogspot.com/ klau berkenan klik2 la yea..




10 comments:

Aku Ibu Muda said...

wowww...nampak sedap. tak penah try lagi

AdanyaKauUntukku said...

ari tu dah buat sekali
ntah bila nak buat lagik apam polka dot a.k.a telor dinosour nieH

sha a.s said...

Sha pn da bwt! boleh tgk n3 ni

http://sha-as.blogspot.com/2011/06/blueberry-apam-polkadot.html

tahniah bejaye bwt! :)

puanbee said...

resepi ade tak ? best gak ni tk pernah buat kuih ni ehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun nk cuba juga buat apam polkadot ni..tp x terbuat2 lg.. ;)

b a m b a m ' s said...

comelnya apam polkadot diaaaa~!!! resipi ade kak? ehhehe

fiza said...

Femes btul apam polkadot ni yer ☺☺

Tak per...practise make perfect.

ieda said...

alorrrrrrrrr dikkk semua org dah cube buat ... akak x berani lah nak buat huhuhuhu ..
sedapnyaaaaaaaaaaaaaa :)

eB ezrin said...

eB nih order jerk pandai ha ha ha

e.l.i.z.@ said...

kaler pink n biru mmg cantik..apam ni rasa mcm kek ek? tak penah mkn apam hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails