Malam Berinai

Selepas nikah mlm tu,sesi mengisi perut plak.Tp,xde la aku nak ambil gambo menu plak..nak jage anak lg.Nak mkn lg..Tp,menu mlm tu best woo...ade pisang msk lemak,sambal belacan,ikan masin, n yg best ade ikan bakar..tu je yg aku ngt.Yang lain xingt..
Lps mkn tunggu nak berarak tuk malam berinai la...
 Nie nak wat pertunjukan api..
Mlm pon pengantin diarak dgn junjung jgk..but pic xnmpk la..
 Sembur minyak dr mulut
 Xnmpk sgt api nye
 Aku tau atas kpala pengantin tu berat..haha
 My ibu n ayah
 Paklong nak dukung nana

 Pengapit tu adik laki aku
 My family
Sepatutnye hb pkai bj melayu yg same colr ngan adik2 laki aku,tp die xnak,coz bj tu beso..die xsuke..haahaha..tu yg die pkai color lain tu..nak wat cam ne..so lari la tema,aku n nana je yg gold..hb n amie biru..


pic fav ari tu..













my sweet family..



p/s : aku ade amik video diorng main api tu..last camera aku bateri dah nazak2 so amik video mmg die weng2 la..hehe




new collections from..jom singgah2 cuci mata..cantek2.. http://amienanacollections.blogspot.com/ klau berkenan klik2 la yea..

5 comments:

~aSHa~ said...

meriah tul pengantin perempuan...mcm minangkabau la tu kan

zureen@mama said...

Thanks sudi menjengah..

Teringat sewaktu kawen dolu-dolu..he3

MrS. F!zA said...

tomeinya nana..dah besar pon dia..

norhidana said...

alahai naper tak pakai baju sama ngn en suami?
ehheheh tp yang atas kepala pantin tuh musti berat gile... alahai

Kyra said...

AS SALAM SUAI KENAI..COMEY2 ANAK2 AWAK MACAM MAK DIA..CANTIK BELOG KAMOO..KALER MALER.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails