Nuffnang Birthday Surprise

Kan ade entry sblm nie  aku dpt 4 tiket wayang dr nuffnang n tgv..
aku dah p collect tiket tu isnin.Kebetulan hari aku cuti..lps settle kat LHDN gigih aku n hsbnd aku p collect tiket tu kat Jln Yap Ah Shak...Herittage House..aku ingt kat mn la pejabat Nuffnang nie..senang je rupenye..dkt2 ngan Jln Tar je..nsb baik sempat..smpai cna kul 5.30pm..
hari isnin tu jgk aku p bwk amie tgk wayang...




 p/s : nak tau ktorng tgk cite ape???tunggu nnt aku tnjk...


klau berkenan klik2 la yea..

14 comments:

MrS. F!zA said...

wah! sampai 4?nape byk tu??huhu bukan yg hadiah besday tu kan?

♥ Mrs.Eady ♥ said...

yeay..saya pun baru je dpt tiket wyg free dr kwn nk tgk citer rio :)

eima said...

wahhhh ...
congrats ...

NM02 said...

la.. dekat je opis nanang ni. nasib baik area kl.

yuszma yaacob said...

wah bestnya dpt tiket free...tp yg x bestnya kene tggu plak..ce cite..ce cite...ngeeee...sibuk jew kan..hiihihi

♥MiZz-siHa♥ said...

Fiza : dpt 4..hadiah birthday la tu..dah p amik dah

♥MiZz-siHa♥ said...

mrs eady : kite dah tgk cite rio..best2..menarik..

♥MiZz-siHa♥ said...

eima : tq eima..

♥MiZz-siHa♥ said...

nm02 : a'ar..tu la..mula2 ingt kat mn la..senang je klau dah tau..

♥MiZz-siHa♥ said...

yus : xyah tunggu...tu due date je..bleh trs p je sblm 15may nie..

Cute MuM said...

bestnya dapat 4 tiket.. tak sabar nak tunggu ogos nantilah.. hihi..

♥MiZz-siHa♥ said...

cutemum : tu la..ptg tu amik..mlm tu jgk ktorng p tgk Rio..

Farra Dhelina said...

weee sonoknya! sy tak pernah dpt..hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

fara : sy pon br 1st time dpt..tu excited tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails