Happy Birthday from Nuffnang and TGV Cinemas!

 Tq!tq Nuffnang...
pg td mase BW bace kat MamaZharfan,Mama Zakwan n Mama Tisya. (xsangka rmai jgk bloggers birthday bln 4 kan..) pasal birthday present Nuffnang bg pd bloggers yang birthday bulan 4...mamatisya kt xsemua bloggers yg dpt..ingtkan aku xdpt..coz blog aku nie kadang2 bersarang jgk..heheehe..
bile check email..tgk2...

taraa....



 Suke Suke...dah lame x tgk wayang...
 Cik Nuffnang mmg baik hati...sgt la sayang cik Nuffnang...ade lg..bg la lagi yea...


p/s : u olls dah p collect ke??
kena collect by hand ke or blh pos??information please.!!!



klau berkenan klik2 la yea..

5 comments:

mummy_ayu said...

wah..dia pun dpt jugak..best..tahniah!!

Cute MuM said...

tahniah dapat hadiah dari nuffnang..
cute mum kene tunggu bulan lapan lah baru dapat..
happy birthday..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

dapat 4 tiket yea..kita dah amik bulan feb lepas...best nuff ni bg free 4tiket sempena b'day kita hehehe...selamat menonton wayang !!

♥siEha♥ said...

mommy ayu : tq..

cute mum : tq..xpe2..blh tunggu smpai bln 8..

kyra mom : tq..kite kena amik sndr ke tiket nie??kena p pejabat nuff ke??

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

a'ah kena gi pejabat Nuff kat KL collect sendiri hehehe ..free punya pasal kita sanggup pi collect merempit ngan en asben hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails