Daftar Percuma Buat Survei Dapat Mata Ganjaran Tebus kepada Wang

 Sape yg tak berminat dgn duit kan..dlm zaman skrng ape pon semua duit...tp,bkn semua blh dibeli dgn duit..btl x??btl x??
sape yg penah dgr pasal Ipanelonline nie??sape yg rajin membaca meh rejister Kat CINI


Bagaimana nak sertai :

1) Klik LINK INI

2) Daftar percuma, dapat emel, terima emel pengesahan, login dan terus dapat 50 points

3) Selepas masuk ke dalam akaun anda, anda akan dapat mencari kaji selidik melalui


a. Halaman utama-Survei Ahli (Pilih satu dan menjawab solan kaji selidik.)



b. Halaman Utama-Halaman saya-Survei saya (Pilih satu dan menjawab solan kaji selidik.)

Selain itu, selepas kami upload kaji selidik yang baru, kami akan menghantar emel jemputan penyertaan survey kepada ahli yang layak menyertai survey tersebut.

Demi memastikan anda mendapat maklumat terbaru, sila sentiasa log masuk ke akaun anda

4) Points yang terkumpul boleh ditukarkan kepada hadiah / wang ringgit. (kat situ tertera gambar RM)

5) Wang ringgit ini akan dibayar melalui akaun PAYPAL sahaja. Jadi buatlah akaun paypal, Mudah je kalau dah aktifkan Kad Debit Visa Maybankard. (blog jardness.)

Daftar la dulu, dan korang leh tgk cara-cara lain lagi untuk mendapatkan lebih points.




 credit to asha

klau berkenan klik2 la yea..

6 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily dh seminggu register Ipanelonline ni..
Tetiap hari dpt emel utk servey..tpkan..asal kita jwb jer..last2 dia tulis..anda X layak utk soalan ni..hehe..ntahlah apsal plak cam tu..

~aSHa~ said...

selamat mengaktifkan diri kat myipanelonline tau...rajin jawab survei....jap je leh keluarkan points tu ke wang ringgit.....

tq

Maya Mayana said...

emm tkde paypal la...siha dh joint aritu,giveaway yg just ucapkan selamat hari lahir kat saya...takpe next GA manalah tahu rezeki Siha pula yer...keep in touch dear :)

♥MiZz-siHa♥ said...

lily : mayb syarat2 die x menepati kretiria kite kot..hehehe
agaknye la kot..

♥MiZz-siHa♥ said...

asha : kt tau pon dr blog asha..

♥MiZz-siHa♥ said...

maya : siha pon br rejister paypal..ye ke??x ingt la..keke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails