it 2 TODAY!!!



"sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa, membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu, sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa,memisahkan segala cinta dan benci yang ku rasa,apa kau mengerti ku sedih sendiri,tanpa ada kamu ku merasa sepi,telah lama ku menantimu, diam sendiri menunggu setengah hati mencinta, ku sakit karenamu.......Happy BirthDay 2nd AfHam Syahmi Bt Afzam Muzafar....sesungguhnya Mommy akan menyayangi mu smpai akhir nnt....i will do my besT fo u my Little HeRo...be a Good Boy..mommy senTiasa mendoakan yg terBaik untuk amie...

 amie dah pandai nayanyi lagu beday to u skrng.....ckp mmg dah mcm2 la...suke dgr bl amie panggil..

 "mommy ohh mommy" ape tu???wat pe tu??
"masak syg"
"ohh asyak"ok..


comel kan...


p/s : walaupon bnyk giler n3 lain yang aku x update lg..n3 hari raya yg mcm2...ttp aku ttp gagahkan jgk wat n3 nie utk anakanda tercinta

p/s : mmg lg dulu janji ngan amie nak wat beday die thn nie...tp,mayb lambt skit la..xpe yea syg...blom ade kexempatan lagi...mommy xnak jadi mak pembohong plak kan...i will do my best k wa,laupon mmg mencabar dan dugaan sgt2..mlm nie kt wat kite2 yea..

p/s : mommy ttp sayang anak2 mommy...sntiasa mengingati kalian walau di mana mommy berada...









klau berkenan klik2 la yea..

7 comments:

...sWeeT uMi... said...

eppy besday amie....comel sgt dia, suke tgk dia senyum hehehe

e.l.i.z.@ said...

happy 2nd beday!
kalau order kek bentuk tu mmg comel tuh

Anonymous said...

wei... B laa bukan BT

MrS. F!zA said...

eh dh lps besday amy.. heppy belated besday!moga jd anak yg cemerlang dunia akhirat!

faiz said...

jom follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

mummY daniSha said...

epi besdaY cute lil boy...hi salam kenal....cute blog?kenal sy x?sy fren awak kat fesbuk =)

fazilzura said...

tomei nye kek dia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails