"Selamat Hari Lahir di Ramadhan ke-11"

Salam Ramadhan semua,
agak lame aku menyepikan diri dari update blog nie kan..tapi,aku ttp ade BW ke blog2 korang..cm x comment je..
mood down skit bulan pose nie..cume rajin membaca je..
N3 nie pon khas di buat sempena birthday HB aku yg ke..tet...
Sebenarnye beday cayang aku tu semalam..tp,smlm aku ct kan..(kat umah mmg jarang on9)..so ptng nie la sempat nak buat sedikit n3..

To my Beloved Hubby,

Selamat Hari Lahir..
Moga Sayang di cucuri rahmat dan limpah kurnia dari yang maha Esa,
Moga dengan bertambahnya usia ini,dapat lebih mematangkan kehidupan dan dapat menempuh dugaan dan liku2 dengan penuh ketabahan dan kesabaran,
Sesungguhnye umat2 yang di uji adalah umat2 yang disayangi,
Tiada apa yang dapat kami berikan hanya kasih sayang dari kami,
Moga dimurahkan rezeki dan di panjangkan umur..

Amin..amin...

Dpt wat surprise kek je ms HB balik terawih..
nnt aku cite story mory skit k..





p/s : blom sempat bg ape2 present pon lg..




tempahan kerepek hari raya
http://blog-mizz-siha.blogspot.com/2011/07/tempahan-kerepek-raya-di-buka.html klau berkenan klik2 la yea..

5 comments:

fazilzura said...

Happy besday en somi mu ...

tu ler, senyap sunyi je..

~izan~ said...

salam ramadhan..

hepi belated besday to ur hubby =)

AdanyaKauUntukku said...

akak pernah sekali celebrate birthdday dalam bulan puasa....
mmg terharu gile bila org yang kita sayang ingat birthday kite

akak pasti..
suami awak pun sangat2 happy

btw
happy birthday to your hubby

eB ezrin said...

hepy besday dati kami juga yer :)

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails