Rintihan kecil Seorang "Ibu"

Salam,

Xtau la sejak kebelakangan nie aku mcm kekangan idea nak menulis.Mayb keletihan yg melanda kot...Hai,nasib la ko blog,sunyi sepi tuk xtau berape ketika...(abaikan ayat aku yg tonggang langgang tu).Padahal aku tau bnyk je story yg aku blom story mory lg.Part abg aku kawen pon xhbs lg.hehehe..
Mmg sejak 2 menjak nie,mlm aku letih skit la..letak je kpala mesti mimpi terus...

Smpaikan mlm kelmarin nana blh jatuh katil kul 2pg.Gara-gara mak die yg tido mat*...huhuhu..
Nak di jadikan cerita,mlm tu aku tido awal.Nenenkan nana,ngan aku tido skali.Pastu tersedar,suh tipah tukarkan nana bj tido.Dalam kul 1am cam tu,tipah ketuk pintu,kate nana nak susu.Aku pon suh tipah letak nana sebelah aku.Ntah mcmana aku bleh terlupe yg tu tepi katil n terlupe letak bantal hadang tepi...Ya..Allah..
Lps tipah letak nana,aku pon terus la nenen nana xsmpai 5minit trs terlelap blik...
Tetiba aku terdengar bedebuk benda jatuh..pastu terdengar nana nangis...tgk2...YA ALLAH!!!!ANAK AKU!!!!aku menjerit...ANAK AKU!!!rase nak menangis mase tu...mmg rase bodoh la diri mase tu...mcmana aku bleh lupe nana kat tepi...!!!CARELESS nye diri nie...HB pon trs melompat katil menjerit YA ALLAH!!!terus bukak pintu n lampu bilik...aku terus amik n peluk nana...pujuk2,cium2,dukung...tenangkan nana....
Mmg klau di ingtkan blik,mmg nak nangis je...dok taip nie pon dok tahan air mata jgn bg kuar...(kang bos aku pelik la tgk tetiba aku nangis)hehehe...

Sedih la klau di pikirkan blik,mmg dr amie dl,klau letak budak2 nie atas katil mmg aku akan jaga btl2...mmg akan kepung btl supaya selamat...yg kali nie ntah mcmana la...
Sian dik nana,abg amie xpenah jatuh katil...
Maafkan mommy yea syg..bkn mommy sengaja nak biarkan nana jatuh mcm tu dlm usia sebegini.

Alhamdulillah,nana xde ape2....syukur sgt2..syukur pada mu Ya Allah..
Mmg smpai ke hari ini aku rase bersalah kat nana...maafkan mommy syg..mommy akan pastikan xkan terjadi lg perkara sebegini...


 My little angle



Ya Allah..kau ampunilah dosa2 ku..syukur ke atas nikmat dan rezeki kurniaan mu..



p/s : dah start edarkan sample kerepek2 utk di jual.Sesiapa yg berminat nak order kerepek2 utk hari raya blehla contact aku.Ade 3 perasa.Perasa KARI,BBQ n TOMATO.Kerepek nie sedap okey.
Penjualan sekitar Klang,Shah Alam,Subang,Puchong,Putrajaya dan Melaka.(Coz self delivery)
p/s : Sambil beli n mkn kerepek boleh kite gather2 kan kawan2...xpenah lg jmp blogger.











klau berkenan klik2 la yea..

8 comments:

fiza said...

Siannya nana, alhamdulillah tak apa².

Brapa hinggit haraga kerepek? Klo area bangi/cyberjaya bley hantar gak ker?

Jiejah @ Iza said...

alohhh tomeinya nana gelak sampai hilang mata ekekeke ..
moga nana x de apa² ,nana taf kan hehehe

Mamachia said...

nana ok juga, syukurlah...

eB ezrin said...

krepek? okeh nanti kami roger yer :)

Bionic women said...

alahai, kita paham aper yg siha rasa, kita pernah alaminya masa dhiya 8 bulan dulu..huhuhu..
insyallah, xder paper tu, org tua kata 'malaikat sambut'..

aizamia3 said...

fuh.. nasib baik takde pape..

ieda said...

aduhh akak lak seram sejuk bila baca nie dik .. kalau akak pun sama kelam kabut rasa nak nangis mcm2 layie ! ... huhuhuh

sib baik lahh x jadi apa2 yg lebih buruk .. risau akak ..

tul tuu masa zaman anak2 akak kecik dulu memang akak selalu berjaga2 nak letak bb kat katil nie .. siap kepung keliling dia huhuh

eB ezrin said...

eB pn pernah alaminyer... ms aed jatuh... tido mati ari tuh, penat.. tup2 dgr benda jatuh kat kaki... kelam kabut eB angkat... hu3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails