Tertukar Anak!!!

Gempak x tajuk??hehe
Klau tgk muke nana nie,btl ke xde brape same ngan muke mommy n abah die??hehe
Semua orng geram tgk nana nie..
Ade smpai ade orng kate,"ko tertukar anak nie"hahaha..(dlm nada bergurau)
Nie mmg anak mommy ok dr dlm perut selama 9M...
Xkire la nana ikut muke sape pon,yg penting nana ttp anak mommy n abah k..n abg amie ttp abg nana k walaupon kadang2 dikerjakan oleh abg amie jgk..sebenarnye die sayang2 geram ngan nana tu..
Kami semua ttp sayang nana sgt okies...


 Afrina Syazwina
 Orng geram budak mata bulat nie
Nana 5bln 15hari






new collections from..jom singgah2 cuci mata..cantek2.. http://amienanacollections.blogspot.com/ klau berkenan klik2 la yea..

15 comments:

Sidratul Muntaha said...

huuh..
samalh kes memula lepas beranak..
anak 1st tu,ade sorang pegawai perangcangan kelaurga(chinese),mati - mati ingat bpk budak tu cina.
kes anka 2nd pun sama cumanya,nurse ingatkan bpk budak tu putih.
huh..
nasib bdn la aku ni itam.
keh keh keh.
la ni dah ok kot?!
budak2 ni dah 3 thun lebih n setahun lebih.
ade yg ckp ke rupa aku sikit2.

ajumohit said...

allah hai geramnya tgk si nana ni, comey and chubby betul

MrS. F!zA said...

taklah sama je muka nana ngan abg amie dia..cuma nana nmpk lg putih dr abg kot..lps tu mata nana nmpk lg bulat..tp muka tetap sama je tgk..

♥MiZz-siHa♥ said...

sidratul : tu la..bdk2 nie muke berubah2 kan..smpai kdg2 mcm2 orng ckp.

♥MiZz-siHa♥ said...

ajumohit : nana mmg nmpk chubby dah skrng...cepat je rasenye

♥MiZz-siHa♥ said...

fiza : tu la..siha tgk pon same jgk..tp,orng2 nie tgk xsame lpak..haha

sha a.s said...

apesal comel sgt ni..rs nk cium cium je pp dia....mesti wangi..geram je tgk :)

PinKy MoMMa said...

anak dara kamu sgt comel ;)
bila la turn kita nak dpt anak dara ni hukhukhuk..teringinnnnnnn

NM02 said...

meh nak geget!

eB ezrin said...

hik3... tringat ms kat NICU... wlpn baru 2 hari tgk anak... tetap cam yg dok katil kami tuh bkjn aerish ;p

ieda said...

ahahhaha nana yg sgt2 cumei .. ermm mcm mana pun wajah ikut sape punn janji anak kite .. x der galang gantinya kan dik ..

mcm akak lah zahrien tuu selalu org cakap hubby akak org putih sbb zahrien mcm anak mat salleh .. bila dgn hubby selalu org tanye dia , ibu dia nie mat salleh ke ???

mula2 tuu ok je .. konon2 vanger bila dah selalu tuu rimas gak ekekek :) tapi x lah sampai nak marah kat org tuu kan cuma kena cari ayat lain utk cakap .. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye dia..putih gebu.. mata bulat.. ;)

Fieza79 said...

mmg comel dn putih melepak...pegnant ada mkn apa2 ke..?

Cute MuM said...

comelnya.. geram..
dania punya pipi dah tak tembam macam dulu..
aktif sangat..

zaidah said...

MEMANG BULAT MATANYER...MACAM NAK CUNGKIL....COMEL....TAK KISAHLAH ORANG KATA TETUKAR ANAK KER APA KER..YANG PENTING NANA SIHAT KAN

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails