Adik terpaksa rela

 Btl ke aku panggil nie enjut2..hahaha..bahasa saintifk baby roncer kan..btl ke??btl ke??
ye la kot..lupe la name saintifik die...kekekeke
nie mase si tipah nak letak kan dik nana ats tu..tetiba plak dtg si amie nie..trs tido atas tu ngan rase xberslahnye smbil tgk tv...bkn main lg syok die ddk atas tu..
aku xtau la brape lame blh tahan benda tu klau amie yg ddk..mase kecik xpuas ddk ke nak oi..
 nmpk x muke x bersalah die..nana terpaksa la beralah ngan si abg..
tunggu la bsr skit nnt..
 senyum sengeh lg die..geram je adik tgk si abg die nie
bleh goyang2 la mommy..



p/s : benda alah nie aku bl mase amie kecik dl...ms tu cikgu nursery die yg request..tp,bl nak stop nursery,ktorng mntk blik blh die xtau mn satu dah amie punye...ntah sape2 punye la die bg kat aku...bleh die kt tu je yg ade..dgn kain yg dah koyak..dah buruk..mmg pans je aku..dah la mase bagi tu..lps beli trs anta nursery..xkan la br gn brape bulan dah jd teruk cam tu...malas nak pikir bnyk2..amik je la..
nasib baik la aku leh redeem point kat care baby ari tu...hasil aku beli Madela...dpt la aku redeem dan ganti sarung pink tu..
p/s : ktorng bl color biru,dpt blik color pink...ms tu anak aku boy..xkan la aku nak beli color pink plak...xpe la..benda dah lepas..malas nak bising2..


klau berkenan klik2 la yea..

21 comments:

syawalsimpsons said...

X PELA...SKALI SEKALA...CIK ABG NAK MANJA2 NGAN SI ADIK..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..muka abg x berslh..sian adik..terpaksa tgk jer kat abg naik atas tu ye.. ;)

sha a.s said...

comel...nama bnda alah tu ialah baby bouncer....

Bionic women said...

bleh plak owner nurery tu tertukar..hahaha..
eb bek anak x ditukarnya..hahaha.

comel si nana..walaupun gambar kat belakang jer..tapi menten comellll..
abang plak buat muka x bersalah

Bionic women said...

bleh plak owner nurery tu tertukar..hahaha..
eb bek anak x ditukarnya..hahaha.

comel si nana..walaupun gambar kat belakang jer..tapi menten comellll..
abang plak buat muka x bersalah

HonEyBuNNy said...

alooo...comeiiinya dia duduk atas tu sambil tersenyum...seronok agaknya..hehe

MrS. F!zA said...

adehh! amie nk jd baby balik ke?hihi

norhidana said...

hehehe alahai si abg... selamba je dia duk situ ek... best je dia rasa kan sbb mcm duk kt buaian kn... heheheh

ni antara brg2 yg saya kene survey utk beli nnti nih

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

selalu mcm gitukan..bagi yang lain kasi yang lain...

~izan~ said...

baby bouncer..takpe..jnji smpai maknanya melalui gambar hehe...cian adik kena mengalah yer...

Iela Fazielah said...

nursery ni kekadang mcm tula.. bkn dia jaga pun.. tp xpe..yg penting dpt balik...

♥MiZz-siHa♥ said...

cik jue : btl tu..geram je..

♥MiZz-siHa♥ said...

izan : ha..btl tu..janji ade yg paham..keke

♥MiZz-siHa♥ said...

iela : tu la..dpt balik pon..tp,ttp xpuas hati kan..xpe la..redha je la.

♥MiZz-siHa♥ said...

syawalsimpsons : hehehhe...kadng2 bkn skali skala...berkali2..keke

♥MiZz-siHa♥ said...

lily : mmg..muke maintain relax je..geram je tgk..

♥MiZz-siHa♥ said...

sha : ye la..bleh lupe plak name benda tu..

♥MiZz-siHa♥ said...

eila : tu la..xblh nak kate ape dah...trime je la..klau anak ditukar..mau kena sue..
hehehe..nana kat blkng redha je ngan bag die tu..

♥MiZz-siHa♥ said...

honey : mmg sronok je..xbersalah je muke die..

♥MiZz-siHa♥ said...

fiza : tu la..kdng die yg terlebih jd adik dr nana..

♥MiZz-siHa♥ said...

norhidana : sronok je la die..
btl tu..kdng2 ade brng yg gn,ade yg tdk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails