Sape tau kereta ape????

U olls penah tgk x keta nie??
sape tau angkt tgn??cer angkt cer angkt...
Mase mlm bbq kat kmpng hari tu..dtg la kwn adik aku bwk keta nie...
vroom..vroom...die dtg trn bukit dpn umah...
jom kite tgk kieta ape la yg aku dok ckp kan nie...

amie br lps round kampong naik kate nie ok!!
 nenek pon nak tumpang skali
 paklong jgn kacau amie la..
 cube paklong trn jap leh x??hahaha
 i'm the owner!!hahaha




ayah aku dah usha2 nak gn keta nie mase abg aku kawen nnt...
bdk nie ade 8biji keta nie.




p/s : baik punye mengena kan paklong eah...haha


10 comments:

mekchu said...

tak pernah nmpk pon keta ni.. baru nak suggest sesuai bawak pengantin :)

Cute MuM said...

takpernah tengok pon kereta nie.. kat mana ada tue?

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wah kete apakah ini?
mcm ada lambang polis ke tu huhu
ke daku yg rabun ni ;p

mummysyafie said...

ni tuk dijadikan keta pengantin ke? wah..satu kelainan kan. ok gak tu

Gieyana said...

mmg sempoi lah keta nie..:)

♥MiZz-siHa♥ said...

mekchu : tu la..mcm menarik kan wat keta pengantin...hehe

♥MiZz-siHa♥ said...

cute mum : mase nie kat kmpng kite...mula2 kt pon xtau keta ape..rupenye bdk nie kt keta yg orng guma kat pdng golf..

♥MiZz-siHa♥ said...

pinkymommy : mmg lambng polis pon..u x rabun la..hehehe

♥MiZz-siHa♥ said...

mummyshafie : mmg dah plan2 nak wat mcm tu..kena tgk dl nnt either time tu keta tu ade lg ke x..hahaha

♥MiZz-siHa♥ said...

gieyana : sempoi keta nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails