Orang lain dah beribu2...br nak berjinak2

 Huuuhuu..ornag lain dah beratus2..beribu2 cash out..aku br la nak berjinak2 ngan HB nie...
sungguh ketinggaln btl la kan..
nasib la ade ku terbaca tutorial kat blog anje an mama zharfan nie..baru la terhegeh2 nak tempak benda nie..
jom la kawan2 kite klik2 same2 yea kawan2..hehehe








klik2 me..klik2 u back..tq

5 comments:

Mamachia said...

tak apa, kita main klik2 nak..klik tiap ari hehheeee..taklah buang masa ngan blog sjakan..

Mama Zharfan said...

welcome to the club :)
lately HB mcm slow sikit my earning--masa awal2 thn ari tu laju ;)

MrS. F!zA said...

kena rajin update la psni jgn dibiarkan usang..kekeke

♥siEha♥ said...

mamachia : kite klik2 yea..hehe..tq

mama zharfan : tq..ye ke??xtau la..kt br nak try..

fiza : chaiyok2...chaiyok..harap trskan usaha..haha

beba said...

skang ni HB macam dah strict..better be careful kalau you all main klik2 ni..huu..takut kena ban nnt..

saya punye earning ntah camne tetibe berkurang from it supposed to be..pelik gak..last time tanye diorang dah credit balik to my account..tapi pastu senyap..I did my math..tapi still tak cukup dari sepatutnya..and HB pon tak reply2 lagi..huu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails