"Berbuka Puase di Seri Malaysia"

Bila dah lame bercuti, malas btl nak p keje ari nie..dari Rabu smpai Ahad aku bercuti..(Rabu dan Khamis aku MC) smbng cuti Jumaat smpai Ahad sgt la best bershopping walaupon hari MC..hahahaha
Dah nak raya aku baru nak cite minggu pertama pose yg lepas..kami smbut ramadhan di Melaka..
Malam Jumaat xsmpt berbuke bersame2 keluarga, Sabtu dan Ahad je buke bersame..
Sabtu sempat la kami berbuke di Hotel Seri Malaysia bersama keluarga tercinta..mmg my mom dah booked awal2 coz ramai ade 2 family lg yg mak aku ajak join..


Tgh mkn br ingt nak amik gambo..
Round pertama dah habis
Abg aku n tunang die..
(Abaikan muke die tu..haha)
Ibu aku n mak teh..(adik bongsu ibu aku)

Tuan punye blog n encik suami
 Adik2 sepupu aku yg happening
Table nie clear skit
Harus la ade gambar dgn cik penaja aka ibu aku pada mlm tu
Family kecik aku
(yg baju pink tu adik lelaki aku) 


Sgt la senang nak mkn pada mlm tu coz rmai btl yg tukang pegang n jagakan amie..(dah die sorang je cucunye)..jadi mak n bapak die mkn dgn senang hati la...
Ayah aku xsempat nak bergambo coz lps mkn je die balik dulu coz ke terawih..
Malam tu buke beramai2 family aku + 2 family makcik aku...
Mmg every year ktorng akan berbuke pose di luar beramai mcm nie.
Kat Seri Malaysia ade lebih 150 hidangan juadah...harga buffet kat Melaka nie berbaloi lg dr kat cni..
Harga Buffet kat Hotel Seri Malaysia Melaka
RM39.90 nett..
Kami p seramai 18orng...

Total makan pada mlm tu RM39.90 x 18 = RM718.20
Semuanye disponser oleh MAM n TUAN  besar...PAMA ku yg tersayang...hehehe
Tahun depan  turn sape blanje plak eah...




p/s : tahun lepas turn mak teh n abag aku...aku??hahaha..nak turn mkn je blh??





5 comments:

MrS. F!zA said...

huhu giler dasyat ah mkn besau ke tu?? tp buffet camtu kira ok lagi la kan.. kalo 1 kepala Rm5O dh bape dh..hehehe

e.l.i.z.@ said...

syioknya mkn ramai² mcm ni..harga pun sgt la ok rm39.90/head

bila tiba turn awak nk kena belanja, kumpul duit siap² hehehhe

♥siEha♥ said...

fiza : mmg every year ramadhan ktorng akan kuar buke pose rmai2..tu pon nyaris2 nak p hotel yg 1 kepala RM49.90 xtermsk servis charges...

kak eli : a'ar la k.eli..kat mlk harga nmpk ok lg..
kite turn mkn je blh??hehe

MRS. K said...

best kan kumpul ramai2 camni.. kalau kumpul kat umah, masak sama2, lagi meriah

♥siEha♥ said...

a'ar...berkumpul kat rmh masak rmai2 mmg menjadi event wajib family kami Mrs.K....sll adik beradik mak akan dtg kumpul rmai2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails