"Ole-ole dari Japan"


Dpt ole2 dari Jepun lg..sblm nie pon mmg sll dpt,bl stiap kali boz aku blik Jepun ke, bos Jepun dtg cni ke, mmg akan ade ole2 dari cna utk aku..
tp,sblm nie blog nie blm wujud,so xde la crite pasal nie..
Minggu lps seminggu bos blik Jepun, Isnin br nie blik cni...dpt la ole2 yg xseberape dr cna...bkn semua dpt tau...yg special je yg dpt..hahaha

Warakayu Okame
Sapu tangan

Sapu tangan utk kaum wanita. Tp,leh buat table runner jgk..coz saiznye yg besar..
so aku wat table runner je kat umah...cantik skit..syg plak nak wat sapu tangan...

Ari nie dpt lg satu ole2 dr Jepun sempena kedatangan bos dr cna plak..br smpai pg td dan wajib lunch nie n dinner esk akan ade mkn2 bersama orng besar..hahaha



nota kaki : smpai aku pon dah besar gelak pon besar



2 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

untung dpt bos murah hati :)

♥siEha♥ said...

ye la fiza....perut pon kenyang...hehehe..suke hati

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails