"LiNe Clear Nasi Kandar"

Salam petang semua..dah minum ptg??ari nie aku xbz sgt..coz my japanese bos xde..hehehe(padahal die ade pon bkn die kisah)
aku je yg menyibukkan diri..

bnyk tol aku n3 ari nie..amik ko!!3 skali ari nie..tp,yg nie n3 skit dl la..nnt smbng..
cuti sklh lps, aku n family in law p Penang...tu yg tajuk nasi kandar..haha..(tp,x p pon line clear nasi kandar tue,coz ktorng semua xde rase nak mkn nasi kandar pon time tu) 

dah lame p br nak n3!!lmbt tol nak n3,norma lame dah n3 pasal nie..hehehe..biase la kesibukan yg melanda..

nie kire cam short vacation la...malas nak cite pnjang..jom layazz je la..


Penang mari!!
Amergency only ok!!
nmpk dah!!(ceh mcm xpenah p lak kan)haaha!
acctly,nie bkn kali pertama aku ke penang,xtau nie yg kali keberape ntah aku smpai penang,dr kecik ngan family ntah brape kali dah,ngan kwn2,now ngan hsbnd n baby lak..mesti la syiok oooo..
tu jeti tuk ke Pulau Jerejak
 lps lunch.(xingt dah ape name restoran tu..lupo nak tangkap gambo..coz lapo dah..)destinasi pertama kami Rumah P.Ramlee..hampir2 sesat,slepas dgn bantuan cik garmin(ape tu??xkan xtau kot!!ketinggalan zaman btl!!) berjaya jgk smpai akhirnye..
Bapak2 mithali zaman era baru..
Dapo umah P.Ramlee...kecik je dapo zaman dolu2..
Depan Galeri P.Ramlee...ooppss!!dl nie xleh bergambo..so tangkap kat luar aje..
shoot 1!
 pic wajib dr mommy!!



nota kaki:pic aku xde kat cni...coz panas skit time nie..tghari,so hubby nak elakkan amie kena panas..



2 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu.. lama xjejak kaki kt sbrg..pdhl selalu balik kedah..kui2x.. mommy vogue da vass!

psst..arini word verification adalah DERIA..muahahaha

♥siEha♥ said...

fiza orng kedah ke??lg best tue..hehhe

psstt..word verivication????hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails