"Lights Wonderland"

nape syg??

amie n abah di celah-celah



Light Wonderland!!!bleh x??:pompom:nie ntah minggu2 bile yg lps...lmbt nak n3..bz..lgpun bnyk yg nak n3 xtau mn satu nak n3 dolo...tp,nak n3 jgk!!ade saje xtvt ktorng nie..xkire cuti ke..keje ke..hahahaha
ok balik pd gambao2 dibawah nie...mlm tue plan asalnye nak p dinner kat Auntie Juliet Garden Cafe kat Shah Alam,so ktorng pun simple2 je la...hubby punye plan nie...ktnye lame x p jumpa Auntie Juliet..hehehe..lps perkena Mix Grill ngan ABC special...(kami kongsi je coz food die besar sgt n dah mlm pon) ingtkan nak trs balik...tetiba hubby kate...hubby:yang,kite tgk lampu jom..aku pun ok aje..so layanzzzzzz je la..malas nak bebel bnyk2:52:

bangau oh! bangau

abah snap sndr..

amie look mommy!

bangau kiss!kis!

red tree

mana2 tgk la anak mommy nie
tgk camera dah

sukenye die!

buah ati mommy!cayang mommy!

buah-buah ati ku!

i like!!

pee kaa boo mommy!!

just nice...


kami br round2 separuh je..dah mlm esok nak keje....bnyk lg gambo..mals nak upload bnyk2...

nota kaki:mlm td lps minum kat pakLi singgah tgk dah tutup..(xpe,dkt je ngan umah nnt dtg agi)

4 comments:

~ نورحياتي ~ said...

comel-comel belaka!! :)

♥siEha♥ said...

tq tq dear..

adihahsham shop online said...

bestnyer tempat nieee...dimanakah ia wahai amie yg comel

Adya A. said...

sonoknyer dia jalan-jalan.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails