"Amie Semakin Membesar"

pagi!pagi semua pengunjung skalian...(pagi ke??)

nak n3 ape dl kali nie..nak cite pasal amie la..
29/03/2010 nie amie dah 6bln..seronok tgk amie membesar...walaupun kesihatan nye kurang meyakinkan 2,3 menjak nie...harap2 semuanye ok..amie pun dah beransur pulih sedikit demi sedikit dan sihat semula...syukur anak mommy...sihat2 slalu yea...aktif dan cergas sll.

klinik/hospital yg merawat amie :

Shah Alam
klau kami berada di rumah mmg cni la tmpt rawatan utk amie,coz cni mmg ade specialist tuk kanak2.ade 2 sesi n better wat appoitment dl.(Isnin-Jumaat :10am-1pm)(Isnin,Selasa,Jumaat:6pm-9pm)..
so kami mmg p mlm sesi ptg la..walaupun jauh skit dr rmh,mase pregnant dl kat cni jgk la aku wat checkup..(padahal kat rmh tu dkt je ngan http://www.hospitalrazif.com.my/,lg famous(tp,hsbnd xsuke)tp hsbnd mmg suke consultation dktr kat ctu..mmg best la..(mestila coz consultation tu kita bayar..)dah name pun dktr pakar!mmg la mahal skit..tp puas ati..!
skali p tu kena stanby la beberape RAT lam pocket..antara rawatan amie nie :

check bulanan
injection bulanan
keadaan kesihatan yg x mengizinkan
tp,klau xteruk sgt mcm demam2 biase je,ktorng bwk p  
Klinik Pakar Kanak-Kanak Dr.Chong.
cni pun ok..(nie utk sakit yg simple2)hehehe


Ipoh
klau kami berada di Ipoh,kat cni bawak tuk rawatan amie.Mase cuti ari tu,kesihatan amie kurang menyenangkan,so ayah Zaraq n Mama amie yg cadangkan tmpt nie tuk ktorng.Nyaris amie nak kena admit aritu...Alhamdulillah xde ape..(biar la lps nie amie sihat2 dan ceria selalu)


Melaka
??
xtau lg..coz lom sakit lg kat Melaka(harap la xde)..sihat2 la selalu

Penah p cni mase pregnant dl...hehehe


sama2 kawan doakan kesihatan dan kesejahteraan kami sekeluarga yea...jauh dr hasad2 dengki kat luar tue,(sape2 yg xpuas ati tu,bnyk2 la bwk insaf wahai manusia)...
sesungguhnye manusia nie mmg xlari dari hasad dengki....amin..





nota : eeerrmm...






3 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

yeayyyyy!sy dh membesar bagai juara! hehe.. bestkan anak dah besar..

ermm, sieha dh sampai kan i-city.. bila la nak p..cantik bergambar kt tmpt tu kan

♥siEha♥ said...

BTL2...MEMBESAR BGAIKAN JUARA...HEHEH

DAH..COZ DKT JE NGAN UMAH SIHA..P LA..CANTEK TMPT TUE..TP,SIHA XJLN HBS LG PUN..HEHE

mama+norma+me said...

alhamdulillah .... mama doakan amie sihat selalu ..........tamau nangis2 lagi ..... peluk cium tu amie...ummuahhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails