"BABY CRYING CONTEST"


lamenye xjoin contest...nak msk contest lg ari nie..tajuk contest "Baby Crying Contest"
Contest nie di anjurkan oleh kak pah..tuan punye BLOG ini
adiah die menarik tau...nie syarat2 nye..

Syarat peraduan:

1. Jadi follower Auladjannah
2. Copy gambar di atas, letakkan di sidebar dan terus dilinkkan ke N3 ini.
3. Letakkan link kakpah di blog anda.
4. Letak gambar anak anda, anak saudara anda, cucu anda, cucu saudara anda, kalau ada cicit pun boleh juga. Anak mestilah berumur 1 hari hingga 1 setengah tahun semasa gambar itu diambil.
DAN GAMBAR ANAK ITU MESTILAH GAMBAR SEDANG MENANGIS
(berita baik: Sekiranya anak anda sekarang berumur 3 tahun ke bawah, dan gambar menangis itu diambil semasa umurnya 1-1 1/2 tahun, anda boleh menyertai kontes ini. Syaratnya, letak gambarnya yang terkini sebagai gambar tambahan)
5. Letak nama dan umur anak semasa gambar itu diambil. Letak umur sekarang. Buat satu entry ringkas mengenai anak itu. Kalau nak buat panjang pun, terpulanglah. Tidak ada markah tambahan.
6. Tinggalkan jejak dan link anda di ruang komen.
7. Pemenang akan dipilih berdasarkan kecutetan(oopps) anak dan kekreatifan gambar itu diambil.

Hadiah utama
RM 50.00

5 hadiah saguhati
top up RM10.00 setiap satu


Berita tambahan

Setiap pemenang akan mendapat sebuah buku
BACALAH AULAD
seperti yang dipaparkan. Buku ini adalah
hasil tangan kakpah dan anak.
InsyaAllah boleh membantu anak
anda cepat membaca.


gambar yg amie nak pertaruhkan...
*
*
*
*
*
Name :Afham Syahmi Bin Afzam Muzafar
Umur : 1months
Umur Sekarang : 4++months

Pic nie mase amie berumur 1bulan(dlm pantang lg mase nie).,tinggal berdua ngan amie..time nie amie nangis nak susu...klau nak susu mmg die nangis wat teruk skit kadang2...benda lain ssh nak tgk die nangis..tapi klau nak susu je die senang nak nagis...siap2 terangkat2 kaki nye...


7. Tarikh tutup contest adalah 28 February 2010.


yeah done!

1 comment:

kakpah said...

salam... kakpah datang tengok afhaam syahmi. nak tengok nangis lagi ke tak hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails