"Aqiqah dan Cukur Jambul"

 
lhamdulillah....
Kenduri aqiqah dan cukur jambul amie dah pun slesai...dah hmpir seminggu settle pun,aku je br nak n3 kan??
Bkn ape..hari2 rase padat je..nak update pun xsempat...semua nye berjalan dgn lancar seperti yg dirancang...thanks kpd tetamu yg hadir...
jom layazzz sepanjang majlis..
menu semua masak sndr okey...(dah nenek amie ade cathering,mesti la msk sndr kan)klau kawen aku jemputan pun hmpir 4000 tetamu leh msk sndr,xkan kndr amie yg kecik nie xleh kan??(sape2 yg nak order cathering leh contact aku..dah berbelas taun mak aku wat cathering nie tau!masyuk!!)ceh!sempat promote ekh....

Menu
Nasi Beriani
Nasi Putih
Kambing Kari(2 ekor kambing Australia)
Ayam Rendang
Daging Asam Pedas
Itik Lemak Cili Padi
Ikan Masin
Ulam-ulaman
Limau Jeruk+Cili Padi+Bawang
Bee Hoon Goreng
Acar
Kek Coklat+Marble
Muffin Homemade by nenek amie(ibu aku la)
Kuih Acar Berlauk
Buah Mandarin(sempana chinese new year)sebenarnye kawan2 ayah aku yg bg..bnyk betol kat umah aku..berkotak2..so sedekah je la xyah beli lg dah)
Air Sunquick

Berkat(bahasa jawa) utk tetamu
Nasi Beriani+Kambing Kari
Goodies Bag
Bunga Telor+Kerepek Ubi+Kek+Dodol+Jelly+Gula2


Dah tau menu..layazzz gambar plak okey...

 my happy family

amie ngan mommy

amie ngan abah

lauk2 hidangan

 
gunting,sikat,beras kuning...
note:ade orng terselit angpow orng sedekah..
(amie dpt duit salam hmpir 1k tau ari tue)rezeki..rezeki anak mommy
tq semua


kelapa..


amie n atok bergambo ngan kambing sebelum di aqiqahkan..
(tumbang 2 ekor kambing Australia seekor RM7++)


nota kaki:nnt kan lebih bnyk gambr lg..

2 comments:

~ نورحياتي ~ said...

wahhh...banyaknya menu...

♥siEha♥ said...

a'ar..nenek2 n atok2 amie yg masak...msk sndr coz nenek n atok amie mmg ade cathering

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails