"Saat Manis Si Manja"

allo....

gile contest dah aku nie..amik ko!3 contest entry lam satu ari..hahaha(giler tamak)
but fun...huhuhu


entry nie pasal contest "Saat Manis Si Manja"



syarat-syarat contest mudah aje...

1. Upload banner contest di atas ke sidebar.

2. Tajuk contest 'Saat Manis Si Manja'

3. Terbuka kepada kanak-kanak berumur 0-6 tahun sahaja.

4. Upload gambar saat manis si manja anda (spt percutian,hari lahir dll)
Sertakan nama dan umur anak.

5. Tuliskan tajuk gambar. Tidak melebihi 15 patah perkataan.

6. Jadi follower blog saya My Small World.

7. List-kan My Small World di dalam blog list anda.

8. Pemenang berdasarkan gambar yang paling menyentuh hati!.

9. Tinggalkan link anda di dalam entri ini.

10. Juri akan dilantik oleh saya.

11. Hadiahnyer ??? seorang si manja lelaki DAN seorang si manja perempuan akan dipilih. Hadiah dipilih oleh si manja yang gambarnya terpampang di 'banner'.



photo pd kali ini
*
*
*
*
*

Name : Afham Syahmi Bin Afzam Muzafar
Age : 3months ++


Tajuk Gambar : Posing dlm tido
Gambar nie mase amie baru je seminggu lahir..
1st time nmpk die tido dengan gaya ala2 posing comel n manja sangat2..
trs snap pic nie..so stat dr tu..kami hsbnd n wife suke sgt tgk amie tido..coz die mmg suke wat gaya ala manja yg menyentuh hati kami sbgai ibu bapa...



yeay done...

1 comment:

Ummi Dania Yasmine said...

hi....boleh tak email gambar ke roseqisteena@yahoo.com ....tak nampak gambar si manja.


Ezna Ummi Dania Yasmine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails